img

چرا تحصیل در ترکیه

اعتبار علمی و بین المللی بالای دانشگاههای ترکیه و تایید و ارزشیابی آنها توسط وزارت علوم و بهداشت ایران و امکان انتقال به دانشگاههای داخلی و خارجی، هزینه های تحصیلی و هزینه های زندگی نسبتا پائین...

مشاهده بیشتر
img

آمار قبولی موسسه (2015)

بیشترین قبولی در سال 2015 میلادی

مشاهده بیشتر
img

آمار قبولی موسسه (2016)

بیشترین قبولی در سال 2016 میلادی

مشاهده بیشتر
img

ثبت نام کلاسهای آمادگی

ثبت نام دوره های مختلف برای ادامه تحصیل شروع شد

img
img

بالاترین آمار قبولی

بالاتربن آمار قبولی در سالهای اخیر در رشته های پزشکی ، دندان پزشکی و داروسازی در دانشگاه های معتبر در سالهای اخیر

چرا تحصیل در ترکیه

اعتبار علمی و بین المللی بالای دانشگاههای ترکیه و تایید و ارزشیابی آنها توسط وزارت علوم و بهداشت ایران و امکان انتقال به دانشگاههای داخلی و خارجی، هزینه های تحصیلی و هزینه های زندگی نسبتا پائین، برگزاری آزمون و امکان تحصیل به 2 زبان انگلیسی و ترکی، سهل الوصول بودن تردد و اقامت در کشور ترکیه، نزدیکی فرهنگی و عوامل بسیاری از این قبیل از ویژگی های تحصیل در ترکیه می باشند. ورود به دانشگاه از مقطع دیپلم دبیرستان به بعد همانند ایران منوط به شرکت و قبولی در کنکور می باشد و در مقاطع بالاتر ضمن شرکت در آزمونهای مربوطه، بستگی به ضوابط و قوانین هر دانشگاه دارد.
پذیرش دانشجوی خارجی در ترکیه :
در سالهای گذشته (از سال 1981 تا 2010 ) سازمان ÖSYM (مرکز انتخاب و جایگزینی دانشجو در ترکیه) متولی برگزاری آزمونی به نام YÖS (آزمون دانشجویان خارجی) بود که همه ساله بصورت مرکزی در ماه آپریل در کشور ترکیه (شهر آنکارا) و چند کشور منطقه به طور همزمان برگزار می گردید. در سال 2010 برای آخرین بار آزمون متمرکز YÖS توسط ÖSYM برگزار گردید و برای آخرین بار به عنوان معیار پذیرش دانشجو در دانشگاهها مد نظر قرار گرفت. پس از این تاریخ سازمان آموزش عالی ترکیه YÖK تصمیم گرفت با هدف افزایش ورود دانشجوی خارجی، پذیرش دانشجوی خارجی را به دانشگاهها بسپارد.
از سال 2011 میلادی، پذیرش دانشجوی خارجی از طریق آزمونی که خود دانشگاهها برگزار می کنند (YÖS داخل دانشگاهی) و یا از طریق آزمونهایی مانند SAT ویا با احتساب معدل دیپلم و پیش دانشگاهی داوطلبان ایرانی صورت می گیرد. در مورد سایر کشورها نیز معیارهایی مانند آزمونهای داخلی برگزار شده در آن کشورها مورد قبول می باشد. در مورد آزمونهای YÖS و SAT بطور جداگانه توضیح داده شده است.
دانشگاهها معمولا حداقل 2-3 روش از روشهای پذیرش فوق الذکر را به عنوان معیار پذیرش مطرح میکنند. با توجه به سپرده شدن امر پذیرش دانشجوی خارجی به خود دانشگاهها، امکان تغییرات سالانه در معیارهای پذیرش، زمان برگزاری آزمونها و محتوای آزمونها محتمل است.
همه ساله دفترچه ای در اینترنت جهت اعلام رشته های دانشگاهی و ظرفیت پذیرش دانشجوی خارجی در رشته های مختلف توسط YÖK در ماه جولای منتشر می شود.
دانشجویان ایرانی معمولا در مقطع دیپلم علاقمند به تحصیل در رشته هایی نظیر پزشکی،دندانپزشکی،داروسازی و نیز رشته های مهندسی هستند ولی تعداد علاقمندان به رشته های علوم انسانی و هنر نیز کم نیستند. در مقطع تحصیلات تکمیلی ایرانی ها در تمامی رشته ها به دانشگاههای مورد تایید در ترکیه مراجعه می کنند. همچنین فارغ التحصیلان ایرانی رشته های پزشکی و دندانپزشکی از دانشگاههای ایران و سایر کشورها علاقه زیادی به تحصیل در مقاطع تخصصی این رشته ها در کشور ترکیه دارند.
تعداد زیادی از دانشگاههای کشور ترکیه به دلیل سطح بالای علمی آنها سالهاست توسط وزارت علوم و وزارت بهداشت ایران به طور کامل (غیر مشروط) مورد تایید قرار گرفته اند.