img

چرا تحصیل در ترکیه

اعتبار علمی و بین المللی بالای دانشگاههای ترکیه و تایید و ارزشیابی آنها توسط وزارت علوم و بهداشت ایران و امکان انتقال به دانشگاههای داخلی و خارجی، هزینه های تحصیلی و هزینه های زندگی نسبتا پائین...

مشاهده بیشتر
img

آمار قبولی موسسه (2015)

بیشترین قبولی در سال 2015 میلادی

مشاهده بیشتر
img

آمار قبولی موسسه (2016)

بیشترین قبولی در سال 2016 میلادی

مشاهده بیشتر
img

ثبت نام کلاسهای آمادگی

ثبت نام دوره های مختلف برای ادامه تحصیل شروع شد

img
img

بالاترین آمار قبولی

بالاتربن آمار قبولی در سالهای اخیر در رشته های پزشکی ، دندان پزشکی و داروسازی در دانشگاه های معتبر در سالهای اخیر

فوق لیسانس

دکترا

فوق لیسانس و دکترا

تحصیلات تکمیلی (مقاطع فوق لیسانس - دکترا) :

گزینش دانشجو در مقاطع بالای لیسانس در دانشگاههای ترکیه از طریق کنکور سراسری تخصصی انجام نمی پذیرد، بلکه دانشگاه ها به صورت جداگانه مدارک و امتیازهای لازم را از داوطلبان درخواست نموده و با برگزاری مصاحبه یا امتحانات داخلی اقدام به پذیرش دانشجو در این مقاطع می نمایند.
دانشگاهها سالانه 2 بار اقدام به اعلام ظرفیت و پذیرش دانشجو در مقاطع فوق لیسانس و دکترا می کنند که داوطلب در صورت آماده بودن مدارک و نتایج آزمونهای خود می تواند نسبت به اخذ پذیرش از دانشگاه اقدام نماید. 
 
 بطور کلی داوطلبان جهت ورود به دوره های فوق لیسانس و دکترا به :

1- شرکت در آزمون ALES یا GRE و اخذ امتیاز آن
2- قبولی در آزمونهای زبان ( زبان ترکی TÖMER یا انگلیسی YDS ) 
3- شرکت در مصاحبه تخصصی یا آزمون علمی توسط هیات علمی دپارتمان مربوطه
4- ارایه ترجمه مدارک دانشگاهی خود

نیاز دارند.

 آزمون ALES  :

 امتحان ورودی تحصیلات تکمیلی (فوق لیسانس - دکترا) یا ALES :
 
این امتحان یک آزمون استعداد سنجی به زبان ترکی شامل 2 بخش رقمی (Sayısal) و کلامی (Sözel) است وهدف از آن، سنجش توانایی افراد در زمینه های کلامی، رقمی و تفکر منطقی می باشد. این آزمون، سالانه دوبار از طرف ÖSYM در نیمسالهای تحصیلی بهار و پاییز برگزار می شود. نتایج ALES از تاریخ زمون به مدت 3 سال اعتبار خواهد داشت. .

 آزمون جی آر ای (GRE) :

آزمون جی آر ای (GRE) مخفف عبارت Graduate Records Examination می باشد. همان طور که از نام این آزمون مشخص است ، هدف آن سنجش توانایی ها و معلومات فارغ التحصیلان لیسانس جهت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر از کارشناسی می باشد. دانشگاه های آمریکایی و کانادایی معمولا داشتن نمره بالا در این آزمون را یکی از شرایط ادامه تحصیل قرار می دهند زیرا آنها معتقدند که دانشجویان علاوه بر یاد گرفتن مطالب علمی و تخصصی بایستی در زمینه سیاسی، قدرت استنتاج و درک متون عمومی دشوار را کسب کرده باشند. دانشگاههای ترکیه نیز این آزمون را در اکثر رشته های تحصیلی بصورت جایگزینی برای آزمون ALES (امتحان ورودی تحصیلات تکمیلی ترکیه) قبول می کنند. 
این آزمون در دو سطح General و Subject برگزار می شود که دارای 3 قسمت درک زبانی (Verbal) ، عددی (Quantative)و قسمت تحلیلی (Analytic) می باشد. در قسمت زبانی معمولا متضاد و مترادف کلمات دشوار پرسیده می شود و در واقع فقط به میزان لغات دانشجو توجه می کند. لغات پرسیده شده واقعا دشوار هستند و برای اکثر دانشجویان نا آشنا. در قسمت عددی سوالات ریاضی نسبتا ساده ای پرسیده می شود تا توانایی های ابتدایی فرد مورد سنجش قرار گیرد. قسمت تحلیلی هم در مورد تحلیل یک موضوع بحث بر انگیز می باشد و به صورت نوشتاری می باشد. یعنی از فرد خواسته می شود تا در مورد موضوع مشخصی متنی نوشته شود و تحلیلهای شخصی بیان گردد. جهت ورود به مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاههای کشور ترکیه ، تنها نتیجه قسمت عددی (Quantative) آزمون GRE مورد توجه قرار می گیرد.
این آزمون اخیرا در ایران نیز برگزار می گردد. در ضمن آزمون Subject فقط به صورت PBT برگزار می گردد درحالیکه آزمون General هم به صورت PBT و هم به صورت CBT برگزار می شود.
در ترکیه نیز آزمون GRE به صورت کامپیوتری (CBT) و معمولا هفته ای 2 روز برگزار می شود. جهت ثبت نام در آزمون GRE در کشور ترکیه ، باید حداقل ده الی پانزده روز قبل از تاریخ آزمون اقدام نمود. البته این در صورتی است که ظرفیت تکمیل نشده باشد. بنابراین ثبت نام زود هنگام توصیه می شود. 
نحوه امتیاز دهی آزمون : در سیستم قبلی بین 200 تا 800 امتیاز برای هر قسمت آزمون منظور می شد ولی در سیستم جدید و از سال 2012 به بعد امتیاز هر بخش بین 130 تا 170 خواهد بود.