img

چرا تحصیل در ترکیه

اعتبار علمی و بین المللی بالای دانشگاههای ترکیه و تایید و ارزشیابی آنها توسط وزارت علوم و بهداشت ایران و امکان انتقال به دانشگاههای داخلی و خارجی، هزینه های تحصیلی و هزینه های زندگی نسبتا پائین...

مشاهده بیشتر
img

آمار قبولی موسسه (2017)

بیشترین قبولی در سال 2017 میلادی

مشاهده بیشتر
img

آمار قبولی موسسه (2015)

بیشترین قبولی در سال 2015 میلادی

مشاهده بیشتر
img

آمار قبولی موسسه (2016)

بیشترین قبولی در سال 2016 میلادی

مشاهده بیشتر
img

ثبت نام کلاسهای آمادگی

ثبت نام دوره های مختلف برای ادامه تحصیل شروع شد

img
img

بالاترین آمار قبولی

بالاتربن آمار قبولی در سالهای اخیر در رشته های پزشکی ، دندان پزشکی و داروسازی در دانشگاه های معتبر در سالهای اخیر

SAT

YÖS

آزمون YÖS  :

 آزمون YÖS دانشگاهها عموما شامل دو قسمت می باشد :

قسمت اول: شامل سوالات هوش و استعداد تحصیلی و ریاضی و هندسه در حد دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی، و شامل 80 الی 100 سؤال تستی 5 گزینه ای است که به دو زبان انگلیسی و ترکی طراحی می گردد و مبنای اصلی پذیرش دانشجو در دانشگاههای برگزارکننده می باشد. اخذ حداقل 40 الی 50 نمره براي قبولي الزامي است. دانشگاه ممکن است بنا به تشخیص خود مواد دیگری نیز به آزمون اضافه نماید.
قسمت دوم: شامل دانش زبان تركي است كه هيچ تاثيري بر نتيجه آزمون نداشته و تنها ميزان آشنايي داوطلبان به اين زبان مورد بررسي قرار مي گيرد. البته در شرایط مساوی ممکن است نتیجه آزمون ترکی هم مورد توجه قرار گیرد.ضمنا افرادی که در این آزمون امتیاز کافی کسب کنند ویا تا شروع سال تحصیلی بتوانند مدرک تومر ارایه نمایند، از یک سال دوره آمادگی زبان ترکی معاف خواهند بود.
 یک داوطلب ایرانی برای قبولی در رشته های علوم پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاههای دولتی ترکیه باید حداقل به 90- 95 درصد سوالات پاسخ صحیح بدهد، ویا به عبارتی جزو 10 نفر اول آزمون آن دانشگاه باشد. مثلا اگر حداکثر نمره یک آزمون را از 100 در نظر بگیریم، برای قبولی در رشته دندانپزشکی باید حداقل نمره 95 کسب شود.

  • شرایط شرکت کنندگان در آزمون :


برای شرکت در این آزمون شرط سنی وجود نداشته و کلیة دانش آموزان اعم از دبیرستان، فنی حرفه ای، کار دانش و هنرستان که در سال آخر دبیرستان بوده و یا دارای دیپلم متوسطه می باشند اجازه شرکت در این آزمون را خواهند داشت.

  • زمان ثبت نام و برگزاری آزمون :

زمان ثبت نام و برگزاری آزمونها کاملا در اختیار دانشگاهها بوده و بصورت سالانه و با توجه به زمان برگزاری آزمونهای سایر دانشگاهها تعیین می شود.
با توجه به وسیع بودن گستره دانشگاهها و تغییرات مداوم در تاریخها و.... نیاز به پیگیری و هماهمگی با یکی از موسسات مجاز مرتبط و مطلع در این زمینه وجود دارد تا شما را از آخرین تغییرات مطلع سازد و راهنمایی صحیحی ارایه دهد.
همچنین قابل ذکر است که نتیجه آزمون برخی دانشگاهها توسط سایر دانشگاهها نیز به عنوان آزمون ورودی مورد قبول خواهد بود. 

 

 اعلام نتایج آزمون ، انتخاب رشته و اخذ پذیرش از دانشگاه :

مدت کوتاهی بعد از برگزاری آزمون نتایج آن از طریق سایت دانشگاهها اعلام می شود. انتخاب رشته گاها هنگام ثبت نام برای آزمون و در مواردی نیز بعد از اعلام نتایج صورت می گیرد. انتخاب رشته الزاماً در یک گروه آموزشی نخواهد بود و همچنین ارتباطی به دیپلم دبیرستانی نخواهد داشت. مشاوران مجرب مؤسسه در این مرحله با توجه به تجربیات خود و آگاهی از آمار و نتایج سال های گذشته و سطح امتیازها، انتخاب رشته مناسبی را برای داوطلب انجام خواهند داد که این امر می تواند شانس قبولی داوطلبان را به مراتب افزایش دهد. موسسه همچنین در زمینه ارسال مدارک به دانشگاهها و اخذ پذیرش تحصیلی به داوطلبان کمک خواهد کرد و تا مرحله ثبت نام قطعی در دانشگاه در کنار داوطلب خواهد بود.

SAT

آزمون  SAT:

آزمون SAT آزمونی است که پس از اتمام دوره متوسطه و برای ورود به دانشگاه های آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد و به زبان انگلیسی در دو نوع General و Subject برگزار می گردد.
این آزمون در کشور ترکیه در شهرهای آنکارا،استانبول،ازمیر و آدانا نیز برگزار می شود و نوع General آزمون یعنی SAT1 )که شامل قسمتهای ریاضی و درک مطلب زبان انگلیسی است) به عنوان یک آزمون استاندارد بین المللی برای ورود به دانشگاههای کشور ترکیه نیز مورد قبول است. دانشگاههای ترکیه حداقل امتیاز 1100 در مجموع ( حداقل 600 از بخش ریاضی و 500 از بخش زبان) را برای پذیرش دانشجو می خواهند. برای قبولی در رشته های علوم پزشکی دانشگاههای دولتی ترکیه حداقل امتیاز 1300 در مجموع مورد نیاز است.
SAT (Scholastic Aptitude Test or Scholastic Assessment Test) از سال 1901 برگزار می شود. شایان ذکر است که این آزمون در ایران برگزار نمی شود. این آزمون شامل 3 بخش درک مطلب ریاضیات و رایتینگ است. هر بخش نمره ای بین 200 تا 800 به دانشجو تعلق می گیرد.نمره کل از مجموع نمره 3 بخش محاسبه می شود.زمان آزمون در مجموع 3 ساعت و 45 دقیقه است.
مقرر شده است از ماه مارچ 2016 به بعد سیستم جدیدی در برگزاری آزمون SAT اجرا شود که جزئیات آن اعلام خواهد گردید.

Critical Reading

این بخش که وربال هم نامیده می شود شامل دو بخش 25 دقیقه ای و یک بخش 20 دقیقه ای است.این آزمون به گونه ای طراحی شده که سوالات از آسان به سخت باشند.روش پرسیدن سوالات بسیار متنوع است و به روش های مختلف توانایی دانشجو در استفاده از لغات را تحت آزمایش قرار می دهد. همچنین لغات تخصصی (اما نه خیلی پیشرفته) علوم مختلف مانند علوم اجتماعی, علوم انسانی, فیزیک, شیمی و …. ممکن است در سوالات مطرح شود.


Mathematics

این بخش با نام کوانتیتیو و یا محاسبات نیز معروف است.مانند بخش قبل شامل دو بخش 25 دقیقه ای و یک بخش 29 دقیقه ای است.بخش اول شامل 20 سوال تستی است.بخش دوم شامل 8 سوال تستی و 2 سری سوال تشریحی است که هر کدام شامل 10 سوال می باشد.بخش سوم شامل 16 سوال تستی است.

writing

در این بخش از دانشجو خواسته می شود انشایی با موضوع مشخص بنویسد.دو ممتحن برگه را تصحیح خواهند کرد و هر کدام نمره ای بین 1-6 به دانشجو می دهند.البته نمره صفر هم ممکن است اگر هیچ چیز در برگه نوشته نشده باشد و یا نوشته ها انگلیسی نباشد و یا تقلبی صورت گرفته باشد.مجموع نمره دو ممتحن که نمره ای بین 2-12 را تشکیل می دهد نمره دانشجو می باشد.البته اگر نمره داده شده توسط ممتحن ها بیش از یک نمره تفاوت داشته باشد از ممتحن سومی برای تصحیح مجدد انشا استفاده می شود.
-طبق تحقیقات به عمل امده ضریب همبستگی بالایی بین نتیجه این آزمون و نتیجه تست های IQ وجود دارد.با این حال انتقادات زیادی درباره این آزمون و اینکه ایا واقعا شاخص مناسبی از استعداد های فردی دانش اموزان است مطرح می باشد.

پذیرش با معدل

پذیرش با معدل :
در مورد معدل تحصیلی لازم به ذکر است که در سال 2011 برخی دانشگاهها برای اولین بار با در نظر گرفتن معدل دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی داوطلبان نیز اقدام به پذیرش دانشجو کردند که معمولا نمراتی مابین 15 تا 17 به عنوان حداقل نمرات قابل قبول از طرف دانشگاهها اعلام می شود؛ ولی هیچگاه این روش پذیرش با توجه به حجم گسترده داوطلبان ایرانی و وسعت زیاد نمرات مشابه، بویژه در مورد داوطلبانی که قصد ادامه تحصیل در رشته هایی مانند پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی را دارند قابل توصیه نمی باشد و عملا امکان پذیر نیست. به عنوان مثال در سال 2011 دانشگاه حاجت تپه آنکارا چند نفر ایرانی را با معدل بالای 19.5 در دیپلم و پیش دانشگاهی برای رشته های پزشکی و دندانپزشکی پذیرش کرد. از طرفی بر اساس شکایاتی که توسط سندیکاهای آموزشی و برخی دانشجویان و معلمان ترک و خارجی در این زمینه مطرح شد، دادگاه دیوان عدالت اداری ترکیه طی حکمی که در تاریخ 3/5/2011 صادر شد (خلاصه انگلیسی آن به پیوست می آید) ، پذیرش دانشجو بدون آزمون را ممنوع کرد. بدین ترتیب انتظار می رود با ابلاغ این حکم توسط سازمان آموزش عالی ترکیه YÖK به دانشگاهها،پذیرش دانشجو از طریق معدل تحصیلی به تدریج متوقف گردد.
(خلاصه انگلیسی) درباره حکم دادگاه :
Veli Demir, the leader of the Union of Education and Science Employees (Eğitim-İş), announced that Plenary Session of Administrative Law Divisions of the Council of State had granted a stay of execution to the arrangement, prepared by YÖK, concerning the admission of students from abroad without entrance exam.
In his press release, Demir reminded the decision about “The Rudiments of Admission of Students from Abroad” that YÖK took in February 18, 2010 and expressed that foreign national students were granted permission to study at universities without entrance exam in accordance with this decision.
Demir said YÖK announced the withdrawal of the arrangement after they declared that they would contest the legitimacy of the arrangement having faced public backlash. In the revised decision dated March 17, 2010 the phrase “Abolishment of YÖS from 2010-2011 Academic Year on” was left untouched with a persistent intend to abolish YÖS which is obligatory according to the relevant regulation. As we mentioned before, according to the new arrangement, citizens of Republic of Turkey (TC) and Turkish Republic of Northern Cyprus (KKTC) who have dual nationality and accomplished all or some of their high school education abroad would be able to apply to universities without entrance exam, provided that they renounced their TC or KKTC nationality within the year 2010.
Demir, having reminded that they contested the legitimacy of the arrangement in Council of State and their demand for stay of execution was rejected by the 8th Division of Council of State, announced that their objection for the rejection decision was accepted by Plenary Session of Administrative Law Divisions of the Council of State and the arrangement was granted a stay of execution.
Consequently, the arrangement is not valid anymore and that means foreign national students will go on taking YÖS exam.

  • دانشگاههای زیر در سال 2015 معدل تحصیلی را نیز در کنار سایر آزمونها به عنوان معیار پذیرش دانشجو اعلام نمودند (حداقل نمرات موردنیاز برای قبول مدارک)  :

دانشگاه : ONDOKUZ MAYIS – SAMSUN با معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالای 12 
دانشگاه  FATİH (خصوصی) : با معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالای 15
دانشگاه İSTANBUL MEDİPOL (خصوصی): با معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالای 15
دانشگاه MALTEPE - ISTANBUL (خصوصی):  با معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالای 15
دانشگاه : ODTÜ–ANKARAبا معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالای 17.5
دانشگاه( BEYKENT – İSTANBUL خصوصی):  با معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالای 12
دانشگاه İSTANBUL KÜLTÜR ((خصوصی):  با معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالای 12
دانشگاه Hacettepe – Ankara  : با معدل پیش دانشگاهی بالای 18
دانشگاه Gazi – Ankara : با معدل دیپلم و پیش دانشگاهی بالای 19